Belediye ye yeni ekskavatör 192

Soma Belediyesi kazıcı yükleyici yeni bir iş makinası aldı. Soma Belediyesine 170 bin YTL’ye mal olan lastik tekerlekli ekskavatör iki gün boyunca Cengiz Topel meydanında sergilenecek. Pazartesi çalışmaya başlayacak olan iş makinasını Kaymakam Mehmet Öklü ve Belediye Başkanı Hasan Ergene inceledi. Son sistem teknoloji ile donatılmış olan iş makinası Japonya’dan ithal edildi. Harfiyat, kanal ve temel kazı işlerinde kullanılacak makina Devlet Malzeme ofisi aracılığı ile alındı. Belediye Başkanı Hasan Ergene bundan başka bir makina daha aldık o da traktör kepçe en kısa zamanda oda Belediyemize teslim edilecek dedi. Kaymakam Mehmet Öklü’de makinayı inceleyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kurutluş Gazetesi

Hafit UYAR